Cautare

4765 de rezultate pentru "accidente rutiere 11 10 2009 in arad" (4.36 secunde)
Scaderea preturilor pe piata imobiliara a continuat si in trimestrul al doilea, 2009, fata de trimestrul intai al aceluiasi an, in aceeasi situatie regasindu-se si judetul Constanta. Astfel, in cazul garsonierelor, valoarea medie s-a redus cu 9%, de la 34. 000 de euro, in trimestrul intai, la 30.
Liberalul care a candidat la presedintia Consiliului Judetean Arad impotriva unui democrat si fara a avea sprijin politic a fost exclus din Consiliul Judetean de Conducere (CJC) al Aliantei D.A. PNL-PD, a declarat ieri presedintele PNL Arad, Titu Gheorghiof.
Purtatorul de cuvant al PNL Eugen Nicolaescu a declarat marti seara ca s-a decis, in sedinta Biroului Permanent Central al organizatiei sale, sanctionarea vicepresedintelui Consiliului Judetean (CJ) Arad, Gavril Popescu. ... Nicolaescu a mai spus ca actualul vicepremier Gheorghe Seculici, presedinte al PD Arad si co-presedinte al Aliantei D.A.
Fostul presedinte al PPRM, Corneliu Ciontu, sustine ca sapte deputati i se vor alatura in Grupul popular independent din care va face parte si Anghel Stanciu.
Fostul vicepremier Gheorghe Seculici a declarat ieri ca va candida pentru un nou mandat de presedinte al PD Arad la alegerile interne care se vor desfasura la sfarsitul lui octombrie.
Victor Hanescu a pierdut finala turneului de tenis BRD Arad Challenger, dotat cu premii totale de 30.000 euro, fiind invins de argentinianul Facundo Bagnis, nr. 222 mondial, in doua seturi:
Farcas) In multe locuri apar, in iarba sau in lanurile de cereale, mai ales vara, cercuri stranii, mai simple sau mai complexe, formatii numite si agroglife. ... Exista insa atestari scrise despre astfel de semne in lanuri inca din Evul Mediu.
Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicati la Liceul German din Arad.
Aflat la Arad, Atanasiu a declarat ca se va prezenta in curand in fata CSAT cu variante si propuneri privind strategia viitoare de securitate si de respectare a angajamentelor asumate de Romania pe plan international.
Prefectul nu a dorit sa faca nicio declaratie in privinta candidaturii lui la presedintia PNL, cu toate ca cei din organizatia judeteana sustin ca printre cei care vor participa la lansarea candidaturii va fi prezent si Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor si sef al Comisiei de Onoare si Arbitraj din cadrul PNL.
Prefectul judetului Arad, Cristian Stragea, va renunta la functie pentru a accepta un post de consilier guvernamental oferit de premierul Calin Popescu-Tariceanu. ... Totodata, presedintele PNL Arad, Ioan Gheorghe Florea, a declarat ca partidul i-a facut lui Stragea o oferta de a deveni si presedintele liberalilor aradeni.
Fostul presedinte al PNL Arad, Sever Jurca, a reclamat ieri ca amanarea alegerilor din organizatia judeteana a fost decisa la Bucuresti pentru ca liderii centrali ai formatiunii ar urmari impunerea unui singur candidat.
Invitatia si primirea de facto a Monei Musca in platforma care tulbura apele PNL nu a tinut cont de faptul ca aceasta a fost informator al fostei Securitati, ci a venit ca urmare a deja-cunoscutei...
Vom vedea vineri colegiul in care domnul Nicolaescu va candida", a mentionat Lazar. Vineri va avea loc repartizarea candidatilor pe colegii, in cadrul Biroului Judetean de Coordonare. Sergiu Nicolaescu a mai fost senator din 1990 pana in 2004, din partea actualului PSD.
Conducerea organizatiei de femei a PSD Arad a anuntat ca isi manifesta dezaprobarea fata de viziunea asupra statului femeii a candidatilor la alegerile prezidentiale, Traian Basescu si Crin Antonescu, tema abordata de cei doi in dezbaterea electorala, organizata, sambata, la Cluj.
Primarul Aradului, Gheorghe Falca, va fi sustinut pentru functia de prim-vicepresedinte la nivel national al PD-L, a anuntat, miercuri seara, presedintele PD-L Timis, Constantin Ostaficiuc.Anuntul a fost facut la Palatul Culturii din Arad, in prezenta presedintelui PD-L, Emil Boc, si a peste 500 de membri ai organizatiei judetene Arad a partidului.
Deciza ministrului de la interne vine dupa scandalul iscat, la inceputul lunii august, in orasul Deta, unde fii primarului Roman si cativa contrabandisti de tigari si-au platit in public niste polite mai vechi.
Se sparge PDL Timis, tensiuni in organizatiile portocalii din Banat Cel putin un parlamentar din judetul Timis va trece de la PDL la PNL in aceasta saptamana. ... Cele mai mari tensiuni se inregistreaza in organizatiile PDL din Timis si din Arad.
Ilie Sarbu, coordonatorul campaniei USL in Timis Coordonatorul campaniei USL in Timis si Arad va fi senatorul Ilie Sarbu, a anuntat, joi, la Timisoara, presedintele PSD, Victor Ponta.
Falca la Arad. ... Baconschi nu mai pridideste sa-l pupe in curtea palatului pe Zeus. ... Apostu la Cluj, Videanu la Bucuresti, Falca ever la Arad, Boc la Victoria, Pinalti la Piatra-Neamt.
google-analytics.com